Selamat tinggal

Jumaat, 14 Februari 2014

Assalamualaikum..
semoga semua sihat sejahtera hendaknya.
Rindunya kat kawan-kawan semua.
rasanya lepas ni tak dapat jumpa lagi dah.
sebab aku tak dapat balik sana dah. humm..
hampa semua pon dah last sem.
serius aku nak habes sama-sama dengan hampa. jelesnya.
kita mula sama-sama tapi pengakhiran nya masing2 berbeza. harghh bencik..
apapon aku wish all the best untuk hampa semua semoga berjaya dengan final project masing2.
semoga ukhwah kita sentiasa berpanjangan.
walau nanti kita dah tak dapat bersua, moga diampunkan salah dan silap aku kat hampa semua.
persahabatan kita takkan pernah terputus.
selamat tinggal kawan-kawanku.
Aku rindu hampa sangat-sangat.
take care.
tata